SZÜLINAPI ZSÚROK

A Bajor Gizi Színészmúzeumot – a művésznő egykori otthonát – építészeti sajátosságai, parkja és sajátos atmoszférája teszi ideális rendezvényhelyszínné. A neobarokk villa földszintjén található konferenciaterem, a csodálatos kert egyedi hangulatú helyszíne lehet egy születésnapi zsúrnak. Az alagsorban található büfében pedig lehetőség nyílik a születésnap előkészítésére.

Múzeumpedagógusaink játékos programokkal teszik emlékezetessé a zsúrokat. A foglalkozásokat egyéni elképzeléseik szerint alakítjuk: kérhető kézműves foglalkozás, tematikus drámajáték illetve jelmezes beöltözés is. A programok között lehetőség nyílik az ünnepelt megköszöntésére, a megrendelő által hozott születésnapi torta felvágására, az otthon sütött pogácsa elfogyasztására is. A zsúr időtartama a múzeumpedagógiai foglakozással együtt 3 óra.

A bérléssel kapcsolatos feltételekről és további részletekről szívesen tájékoztatjuk a Bajor Gizi Színészmúzeum nyitvatartási idejében (szerdától vasárnapig 14.00 - 18.00-ig) a következő telefonszámon: 061 225 3161nyitvatartási időn kívül a következő telefonszámon: Gerecs Katalin: 0630 144 3368, valamint a gerecs.katalin@oszmi.hu e-mail címen.

 
Születésnapi zsúr árak:
A zsúr ára: bruttó 2000 Ft / gyerek
Múzeumpedagógus díja (3 órára): 25.000 Ft + Áfa